Hazai, finom,egyedi, ízes, gourmet

Nyúli tüzes chili

A világ legerősebb paprikáiból, és a hazai legfinomabb gyümölcsökből készült különleges, egyszerű, és nagyszerű gourmet ízek, élmények. 

FEDEZD FEL A TÜZET ÉS A VARÁZSLATOS  ÍZEKET!

A Nyúli tüzes chili és a mi csilis történetünk 2015-ben kezdődött. Csupán néhány különleges palánta volt az elindítója. Név szerint a carolina reaper, a trinidad moruga scopion red és a trinidad moruga scorpion yellow. A csilipalánta mássága, érdekessége felkeltette az érdeklődésünket. Az ötleteink, fantáziánk  eredménye a 2019-es évben teljesedett ki. A világ nagy versenyein elért eredmények igazolják, az úton jó irányban haladunk. 

RÓLUNK

MI TESZ MINKET EGYEDIVÉ

Mint a legtöbb kistermelő, a saját alapanyagainkat használjuk fel a termékeink előállításához. A saját termelésű alapanyag a minőséget hozza, így a hagyományos technológiát ötvözzük a saját ízlésvilágunkkal, és olyan alapanyagokat használunk fel, amit eddig senki. Például a feketeribizli, az otelló szőlő, a medvehagyma, vagy a sárgadinnye. Attól különleges, amitől hagyományos. A kíméletes feldolgozás, a termesztés során szinte mellőzött vegyszerek, a nagymama technikája, és egy kifinomult ízérzékelés. 

Mint a nagyinál, csak ez csíp


Ha szeretnél kóstolni, vagy több infót, szívesen segítünk. 

Aktuális helyszínek: Facebook: @nyulituzes

Termesztéssel, feldolgozással vagy a kistermelői, őstermelői  élettel kapcsolatos gondolataink az AKTUÁLIS menüpontban érhetők el. 

Termékeink elérhetőségét megtaláljátok a KAPCSOLAT menüpont alatt. 

Képgaléria feltöltése folyamatos. 


Díjak

Nyúli tüzes chili 9082, Nyúl, Kossuth utca 129. 
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el